Wat veranderd er voor u in de zorgverzekering voor 2019

Het Wijk Informatie en Service Punt (WISP) organiseert, in samenwerking met het Woldwijckcentrum, een voorlichtingsavond over de veranderingen binnen de zorgverzekering van 2019.

De belangrijkste wijzigingen zullen in het basispakket en de algemene voorwaarden voorkomen, maar ook het collectieve veranderd. Wat betekend dit voor u? Dit alles word donderdag 22 november in het Woldwijckcentrum uitgelegd door Irma van der Meij, zij is aan geen enkele zorgverzekeraar verbonden. Uiteraard zal er genoeg ruimte zijn om vragen te stellen zodat deze beantwoord kunnen worden. De zaal gaat om 19.00 uur open en de voorlichting begint om 19.30 uur. Koffie en thee staat klaar.

Bent u chronisch ziek, gebruikt u veel medicijnen, maakt u vaak gebruik van de zorgverzekering of bent u gewoon nieuwsgierig, u bent van harte welkom!

Het gaat ons immers allemaal aan!