Inspiratie Wijklunch: Welke ideeën heb jij voor je wijk?

Donderdag 16 mei is gestart met de inspiratie wijklunch voor ‘iedereen’ uit de wijk. Dit betekent dat het een leuke gelegenheid is voor bewoners en professionals om elkaar op een ontspannen wijze te ontmoeten. Iedereen die wil meedoen én meedenken in en over de wijk is van harte welkom op de Inspiratie wijklunch in het Woldwijckcentrum. Circa 35 wijkbewoners en professionals hebben hiervoor op 16 mei de ‘Kick-off’ gegeven en gingen met elkaar in gesprek over zaken die in de wijk spelen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over ideeën voor de wijk, activiteiten of overlast in de wijk. Maar men kan hier ook terecht voor hulpvragen.  Deze wijklunch is de start van een wekelijks terugkerende activiteit tot en met juni. De lunch biedt een moment waarop wijkbewoners en professionals elkaar kunnen vinden én spreken. Iedere wijkbewoner is welkom. De professionals zoals wijkagenten, medewerkers van organisaties zoals het Sociaal Team, Kwartier Zorg & Welzijn, Humanitas, GGD en DIG050 zullen regelmatig aanwezig zijn. Voorafgaand aan de lunch is van 10.00 tot 12.00 uur een inloop voor bewoners. Wijkplatform en professionals zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden. De wijklunches zullen tot juli wekelijks plaatsvinden.