Kinderen laten moeders bewegen

Kinderen van ’t Vlot zetten hun moeders op 29 april in beweging voor Moederdag! In plaats van de gebruikelijke prachtige knutselwerken trakteerden ze hun moeder op ludieke wijze op een actief presentje. De moeders moesten zich vrijdagochtend om 08.00 in makkelijk zittende kleding melden op het schoolplein. Hier stonden twee medewerkers, Marleen en Jos, van Bewegingscentrum Hoogezand de moeders vol enthousiasme op te wachten.

Op de swingende muziek werd een half uur hard gewerkt door de moeders. Ze leerden onder deskundige begeleiding van Jos en Marleen de eerste beginselen van Zumba. En kregen een introductie op de nieuwe dansworkout SHABOOM. Na afloop ontvingen de moeders en kinderen een tegoedbon voor een gratis les. Van al dat bewegen, dansen en swingen krijg je natuurlijk trek. Gelukkig had de Albert Heijn voor een overheerlijk gezond ontbijtje gezorgd. Onder het genot van onder andere een heerlijke krentenbol konden de moeders napuffen van hun sportieve activiteit.