Opening nieuw Woldwijckcentrum

Zaterdag 31 maart was het zo ver. het nieuwe Woldwijckcentrum werd feestelijk geopend. Vanaf een uur of 11 waren er ruim 200 mensen aanwezig om getuige te zijn van de openingshandeling. Deze werd verricht door de Noordmannen van RTV-Noord Okkie Smit en Alex Vissering, samen met Cisca Matulessy.

Het nieuwe logo boven de ingang werd rond half twaalf onthult. In een grote tent kon men genieten van een heerlijke  brunch. Muzikaal werden de feestelijkheden opgeluisterd door een aanwezige dweilorkest. Enkele mensen werden geïnterviewd door Radio compagnie. Naast een groot aantal inwoners, waren er ook behoorlijk wat genodigden.

Na de officiële opening had men de mogelijkheid het nieuwe gebouw te bezichtigen. De hele verdere dag gaven gebruikers van het Woldwijckcentrum demonstraties en waren er tal van activiteiten voor de jeugd. De dag werd afgesloten met een gezellig feest met livemuziek. Honderden bewoners en gasten bezochten de nieuwe trots van Woldwijck.