Tuindag Hoogezand-West groot succes

Op zaterdag 21 april werd voor de 15e keer de tuindag van Hoogezand_West georganiseerd. Deze keer was het in Woldwijck. en wel op een nieuwe locatie. Op de nieuwe parkeerplaats aan de Pleiaden met aan de ene kant de C1000 en aan de andere kant het nieuwe Woldwijckcentrum. Een goede combinatie bleek, want na het boodschappen doen gingen velen even rondkijken op de markt van de tuindag. In het wijkcentrum kon men genieten van koffie of een glaasje prik met een warme hap.De tuindag werd door heel wat mensen bezocht en de handel liep prima.

 

Tuinafval

Tijdens de tuindag bestond ook weer de mogelijkheid om gratis tuinafval in te leveren. De container stond op de Melkweg, ingang Wega. De vrijwilligers hadden er dit jaar een behoorlijke klus aan, omdat in plaats van drie uurtjes, de containers er nu stonden van 10 tot 4 uur in de middag. Maar liefst drie stampvolle containers werden door de gemeente afgevoerd.De tuindag kenmerkte zich door gezelligheid, goede handel, veel ingeleverde tuinafval, maar vooral een prima inzet van vrijwilligers, die samen op een prima wijze de handen ineen hebben geslagen en uit de mouwen gestoken.