Vader en zoon lopen vierdaagse

Van 17  tot 20 juli hebben Martin en Rik Klaassens De 40 km van  de Nijmeegse Vierdaagse gelopen. Na 2 natte en 2 mooie wandel dagen kwamen ze op 20 juli aan op de Via Gladiola.

Voor rik was dit zijn tweede kruisje. Voor vader Martin helaas geen kruisje, aangezien hij als begeleider van zijn zoon een niet reglementaire  afstand liep. Wel kreeg hij als beloning een speldje op zijn verzorgermedaille. Deze medaille ontving hij al bij een eerdere vierdaagse. Op het speldje stond de cijfer 2. Dat wil zeggen dat Martin voor de tweede keer de Nijmeegse vierdaagse heeft gelopen als begeleider van zijn zoon. Kent u iemand uit woldwijck, die in 2013 ook de vierdaagse van Nijmegen gaat lopen? Laat het de redactie weten, dan kunnen we het volgend jaar daar aandacht aan besteden in De Woldewieker.