Woninginbraak

Het is nogal heftig de laatste tijd in Woldwijck. De ene woninginbraak na de andere. We ontvingen van onze buurtagent een stuk, waarin beschreven staat wat u zelf kunt doen om een inbreker het zo moeilijk mogelijk te maken. Omdat de tekst te lang is voor onze wijkkrant, plaatsen we alleen de eerste alinea. U kunt het gehele artikel lezen als op de onder het artikel staande link klikt.

Woninginbraak

Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kunt u er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in uw woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven.

Lees het hele artikel op www.platform-woldwijck.nl

Om pdf-bestanden te kunnen lezen heeft u een apart leesprogramma (reader/viewer) nodig, bijvoorbeeld het gratis programma Adobe Reader. Klik op de afbeelding “get acrobat reader” om op de site van Adobe het programma te installeren.