Vierde plek voor ooievaarsnest

Eén van de genomineerden voor de Vonk van Hoogezand-Sappemeer was het realiseren van een ooievaarsnest aan de Zuiderkroon. De vonk van H-S was een ideeënwedstrijd van de gemeente. De ideeën moesten een verbindend karakter hebben en de burgers in de benen zien te krijgen om met elkaar een prestatie te leveren. Helaas heeft het ooievaarsnest het net niet gehaald. Er waren drie prijzen van 5000 euro te verdienen. Het ooievaarsnest eindigde op de vierde plaats. Net buiten de prijzen dus. Teleurgesteld? Ach, dat valt wel mee. Er zijn immers drie prima winnaars: De uitslag was als volgt:

1.Belevingskas 355 stemmen.
2. Sinterklaasshow 341 stemmen.
3. Appelgaard 307 stemmen.
4. Ooievaarsnest 240 stemmen.

Wellicht zijn er nog andere bronnen om aan geld te komen voor een ooievaarsnest voor Woldwijck. We moeten er met z’n allen nog maar eens goed over nadenken. Wie weet, komt er nog een prima idee naar voren. Het werken aan een idee als Het Ooievaarsnest geeft in elk geval een hoop lol en je komt weer met heel wat mensen in aanraking. De ervaring wordt meegenomen naar een volgende klus, dat is zeker.