Dokter Jan van Cleef vertrokken

Zevenentwintig jaren was Jan van Cleef huisarts in Woldwijck. Per 1 mei 1987 nam hij de praktijk over van dr. Bosch aan de Telstar. Een aantal jaren daarvoor werkte Van Cleef als waarnemend huisarts in het noorden van het land. Op 27 maart nam hij afscheid van zijn patiënten, collega’s en overige belangstellenden op een goed bezochte receptie in het Woldwijckcentrum. Jan van Cleef is geboren en opgegroeid in Gorkum. In 1987 kon hij de praktijk van dr. Bosch overnemen en aldus kocht hij de praktijk met woonhuis aan de Telstar. Jan van Cleef zegt met nadruk, dat hij al die jaren met heel veel plezier in onze wijk heeft gewerkt. Hij is nu 60 jaar en vond het welletjes. Helemaal het vak uitgaan doet hij echter niet. Woonachtig in Sellingen zal hij nog wat gaan waarnemen en zich met orthomoleculaire geneeswijze bezig gaan houden. Verder ziet hij wel wat er op zijn weg gaat komen.

De opvolger van dr. Van Cleef is dokter Wessel Vochteloo. Hij heeft de praktijk van Van Cleef overgenomen en is per 1 april een van de huisartsen in het Gezondheidscentrum De Pleiaden. De heren vertelden dat ze elkaar al behoorlijk wat jaartjes kennen en dat dhr. vochteloo zelfs stage heeft gelopen bij Van Cleef. Jan van Cleef merkt met een grote glimlach op zijn gezicht op, dat dr. Vochteloo destijds een keer gigantisch te laat is gekomen. Dat belooft dus wat, aldus Van Cleef. Wessel vochteloo is al een jaar of vijf actief als huisarts. Hij heeft op diverse praktijken in het noorden des lands als waarnemer gewerkt. Dr. vochteloo woont in Zuidlaren.