Mantelzorgers blikken terug

Ervaringsverhalen van mantelzorgers die van heel dichtbij betrokken zijn (geweest) bij de zorg voor iemand met dementie.

In het Alzheimer Café Haren op woensdag 7 mei 2014.

Op de ZINN-locatie: De Dilgt, Dilgtweg 3 te Haren.

Van te voren aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. De deur gaat om 19.00 uur open en de avond wordt rond 21.00 uur afgesloten. Iedereen die vragen heeft over dementie kan terecht bij het Alzheimer Café. Of iemand nu  zorgt voor een dementerende naaste, bang is om dement te worden, onlangs heeft gehoord dat hij dementie heeft, er beroepshalve mee te maken heeft of op zoek is naar de juiste vorm van hulp, iedereen is welkom! Alle gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde. Het Alzheimer Café is een informatieve ontmoetingsplaats voor iedereen die te maken heeft met dementie en Alzheimer. Het café is een samenwerking tussen Alzheimer Nederland, de gemeente Haren, Icare, Torion, Coördinatiepunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp, Team 290 en ZINN locatie De Dilgt.