Jeugd van Woldwijck vist in het Gorechtpark

Op zaterdag 14 juni werd onder ideale omstandigheden weer de jaarlijkse jeugdviswedstijd gehouden in het Gorechtpark. Tien jeugdige vissers (animo was niet zo groot als andere jaren) haalden maar liefst 175 vissen uit het water. Niels van Lune ving een grote brasem en Kevin Rubingh haalde de kleinste vis boven water. Tussen het vissen door kregen de vissers een zakje chips met drinken en voor de ouders was er door Gina koffie en thee gemaakt. Om klokslag twaalf uur gaf Theo Clobus aan dat de wedstrijd was afgelopen.Na het tellen van de vangst door Doeke en Bert was de uitslag als volgt:

 1. Niels van Lune met 79 vissen.

2. Jhonatan Kartoredjo met 65 vissen.

3. Oscar Biel met 16 vissen.

 De winnaars ontvingen een beker en elke deelnemer kreeg een medaille.

Uiteraard werd er na afloop een groepsfoto gemaakt.