Sociaal Wijkteam

Sinds januari 2015 werkt de gemeente Hoogezand-Sappemeer met 3 Sociale Teams. Woldwijck valt onder het Sociaal Team Zuid. Je kunt bij het team onder andere terecht voor vragen rondom ondersteuning in huis, werk en inkomen of (jeugd)zorg. In een Sociaal Team werken verschillende hulpverleners en wijkwerkers nauw samen waardoor er veel kennis is over diverse vragen/problemen. Er is altijd 1 contactpersoon per huishouden. Door de samenstelling van het team is het mogelijke meerdere problemen in een keer aan te pakken. Elk team heeft een andere samenstelling en een eigen expertise, afhankelijk van het werkgebied. Het Sociaal Team Zuid heeft de volgende expertise in huis: maatschappelijk werk, jeugdzorg, opbouwwerk, werk en inkomen, GGZ- jeugd, WMO, wijkverpleging, JGZ, expertise gericht op opgroeien en opvoeden, verstandelijke beperking en OGGZ-coördinatie. Sociaal Team Zuid is te bereiken via 0598-729800 of sociaalteamzuid@hoogezand-sappemeer.nl