Woldewiekerinfomarkt op 21 mei 2016

Een dag om de inwoners van Woldwijck te laten zien welke activiteiten er worden georganiseerd in hun wijk. Verscheidene clubs en verenigingen waren aanwezig o.a.: ’t Wisp, Platform Woldwijck, het Filmhuis, de Subbuteo-vereniging en de biljarters. Er werd gedanst door de Country Silver Wings en de Salsa Vereniging. De dag begon met goed weer. De organisatie en de vrijwilligers waren er vroeg bij. De kramen werden op tijd geleverd, zodat alles keurig was ingericht bij de start van de infomarkt om 10 uur. De markt werd opgefleurd door dans, demonstraties en af en toe een loterij. Grotendeels speelde het gebeuren zich buiten af, maar in het wijkcentrum was ook van alles te beleven. De beroemde broodjes hamburger van Derk ontbraken niet. Buiten werd er met de bezoekers bingo gespeeld. Dit evenement werd georganiseerd voor een Proeve van Bekwaamheid van het Alfa-college voor de opleiding Sociaal Cultureel Werk door Jasper Langes.

Jasper bedankt de volgende deelnemers en helpers: alle vrijwilligers voor hun enthousiasme en inzet. Kleurrijk Woldwijck, Spelweek, Country Linedance Silverwings, de GameDungeon, Filmhuis, ’t Wisp, De Woldewieker, de klaverjas vereniging, de Subbuteo vereniging, Platform Woldwijck, Frozen Kids Dance, Bling Bingo, de biljart en dart vereniging van het Woldwijckcentrum, Repair Café, Schrijfuwbrief, Hotfix, en Andersom Thuisbegeleiding. De sponsors voor de prijzen: Jumbo Kelders, Hairsisters, DaVinci Optiek, de dartvereniging, Koffiebingo en het Woldwijckcentrum, Voor de foto’s en aftermovie: Purisa Mediavormgeving. In het bijzonder dankt Jasper Joke Kragt en het Woldwijckcentrum.