Nieuws van het WISP

Het Wisp (Wijk Informatie- en ServicePunt) is met ingang van 6 september ook op een avond open. Op de dinsdagavond van 7 tot 8 uur kunt u voor informatie en met uw vragen en suggesties terecht op het spreekuur. Met deze stap wordt tegemoet gekomen aan de vraag van velen, die overdag niet naar het spreekuur kunnen komen, om ook een avondspreekuur in te stellen. Behalve voor informatie, vragen en suggesties kunt u ook voor plastic zakken voor plastic verpakkingsafval bij het WISP terecht. Ook de boekenruil bestaat nog steeds. Motto hiervoor is: u haalt een boek en u brengt een boek.

Bij het Wisp is meerdere malen de vraag binnengekomen of er een fietsclub kan worden opgericht. Hier wordt momenteel aan gewerkt. Er kunnen nog wat fietsers bij. De bedoeling is om op de zondagmiddag tochten te gaan maken van 30 à40 km.

In oktober is het WISP weer aanwezig op de Lifestylebeurs in de Kalkwijkhal. Ook dan kunt u een praatje maken met de aanwezige wispers.

Het Wisp kan nog wat vrijwilligers gebruiken. Hand- en spandiensten en enige hulp bij het onderhouden van tuintjes. Voor het af en toe op bezoek gaan bij eenzame wijkbewoners wordt ook nog gezocht naar mensen die dit graag zouden willen doen.

Inmiddels heeft het WISP een hoop kennis in huis en is een behoorlijk hoeveelheid ervaring opgebouwd. Daarom wordt het WISP regelmatig bezocht door mensen, die in andere delen van de gemeente bezig zijn een steunpunt op te richten. Zelfs is er een vertegenwoordiging uit Menterwolde geweest om hun licht op te steken bij de Wispers van Woldwijck.

Binnenkort gaan Wispers de wijk in om van u te horen wat het WISP nog meer voor u zou kunnen betekenen. De resultaten hiervan zullen we uiteraard publiceren in De Woldewieker.

De openingstijden van het Wisp zijn per 6 september:

Maandagmiddag van half 2 tot 4 uur.

Dinsdagavond van 7 tot 8 uur.

Woensdagochtend van 9 uur tot half twaalf.

Tel: 06 43155624 (Tijdens het spreekuur. Inspreken voicemail is mogelijk)

E-mail: info@wispwoldwijck.nl en site: www.wispwoldwijck.nl