Interculturele markt en zomerspektakel

Op 3 september organiseerde Kleurrijk Woldwijck voor de 23e keer de Interculturele Markt in Woldwijck. Optredens van diverse artiesten zorgden voor een gevarieerd muzikaal programma.

Door een andere opstelling van de podiumwagen hadden omwonenden minder last van het geluid. Velen deden zich te goed aan de lekkernijen bij de kraampjes. De marktkooplui waren tevreden. De handel liep prima. Redelijk wat bezoekers, een gezellige sfeer en weersomstandigheden waar je alleen maar van kan dromen en een goede organisatie van Kleurrijk Woldwijck waren de ingrediënten voor een prachtige dag voor iedereen.

Foto luchtkussenfestijn bovenaf

Op het veld voor de Sterreflat vond het traditionele Zomerspektakel voor de jeugd plaats. Een enthousiaste groep vrijwilligers speelt het elk jaar weer klaar om iets moois voor de jeugd neer te zetten. Traditioneel werd het zomerspektakel afgesloten met een heerlijk bord Chinees eten voor de vrijwilligers.