Andere bezorger

Pieter heeft jarenlang De Woldewieker bij u bezorgd. Dit deed hij tot vorig jaar januari samen met Lammert. Lammert overleed op 19 januari van 2016. Pieter wilde proberen om de hele route alleen te doen. Na een jaar moest hij de conclusie trekken dat het voor iemand rond de zeventig eigenlijk wel een zware klus was. Hij gaf aan te willen stoppen met het bezorgen van de wijkkrant. De redactie was echter blij verrast dat hij ook meteen een opvolger voorstelde. Dina gaat De Woldewieker weer bij u bezorgen. Een aantal jaren geleden was zij ook al onze bezorgster, maar moest destijds vanwege te veel andere bezigheden stoppen met De Woldewieker. Nu is er weer ruimte voor haar om het stokje van Pieter over te nemen. Pieter heel erg bedankt en Dina welkom terug en veel plezier in het bezorgen van onze eigen Woldewieker.