De Duurzame Vonk van Hoogezand-Sappemeer, In Contact

(ingezonden door Daniëlla Buitjes)

Begin februari jl. vroeg de gemeente Hoogezand-Sappemeer om inbreng voor ideeën voor de Duurzame Vonk van Hoogezand. Ik dacht direct aan relaties of het ontbreken daarvan, eenzaamheid. Ik heb dit idee eerst via de computer ingebracht. Later werd mij om een filmpje gevraagd. Op 12 april jl. heb ik €2000 gewonnen om met het idee aan de slag te gaan. Zelf ben ik bijna 20 jaar werkzaam in de zorg. Sinds juni 2002 hier in Hoogezand. In De Burcht en in de thuiszorg. Ik woon in uw wijk op Neptunus 12. Ik heb tijdens mijn werk veel eenzaamheid gezien. Het bracht mij tot het volgende idee. Hoe mooi zou het zijn als de zorgcentra een samenwerking aangaan met de wijkcentra. Dus activiteiten voor jong èn oud organiseren. Deels in het wijkcentrum, deels in De Burcht bijvoorbeeld. Dit idee wil ik graag in onze gemeente handen en voeten gaan geven. Ik heb inmiddels afspraken lopen in De Burcht om hierover van gedachte te wisselen. Ik wil ook graag van u weten. Bent u eenzaam? Zou u wel wat meer met mensen in contact willen komen? Een op een of samen met anderen? Zoek contact met mij. Heeft u ideeën hieromtrent of wilt u meehelpen om mijn idee handen en voeten te geven? In alle gevallen, mail mij op d.buitjes@gmail.com. Ik beloof u antwoord en ga ermee aan de slag. Ik kom graag met u in contact!