Speeltuin aan de Aurora

In maart zijn we met buurtbewoners, de bewonerscommissie en de politie rond de tafel gaan zitten. De bespreking ging over wat er moest gebeuren met de speeltuin. We hebben afgesproken dat buurtbewoners de verantwoordelijkheid voor de speeltuin en het daarbij behorende onderhoud voor hun rekening zouden nemen.

Op 22 april hadden we de eerste klusdag. Vanaf 9 uur zijn we met een grote groep enthousiaste ouders, kinderen en andere betrokken buurtbewoners aan de slag gegaan. Met wat drinken en lekkers erbij werd het een gezellige dag. Samen hebben we onder de toestellen het valzand vervangen. Schommels werden vervangen en geverfd. De betonblokken en paaltjes zijn door de kinderen voorzien van vrolijke kleuren en is het huisje en de wip weer in de verf gezet. Het gras is gemaaid, de kantjes afgestoken en het onkruid verwijderd. Door de gemeente waren de bossen al gesnoeid. Alles ziet er nu weer keurig en fris uit.

Alle mensen, jong en oud, die hun steentje hebben bijgedragen kunnen trots zijn op het resultaat. De kinderen natuurlijk het meest! Vele handen maken licht werk! Groetjes familie Blaak