Dinsdagavondspreekuur Wisp vanaf 1 juli op afspraak

Sinds ruim een half jaar is er ook op de dinsdagavond van 7 tot 8 uur spreekuur van het Wisp. Het spreekuur op de dinsdagavond stopt per 1 juli 2017. Er blijkt bijna geen animo voor te zijn, want er komt zelden iemand met een vraag of suggestie langs. Hebt u niet de mogelijkheid om het Wisp te bezoeken tijdens de spreekuren van de maandagmiddag of woensdagochtend, dan is het vanaf 1 juli mogelijk een telefonische afspraak te maken op tel. 06 – 43155624. Leden van het Wispteam zullen dan op de dinsdagavond tussen 7 en 8 uur alsnog aanwezig zijn om u te woord te staan. Als u een telefonische afspraak wilt maken, dan bij voorkeur tijdens de spreekuren. U kunt ook de voicemail inspreken, maar houdt u er dan rekening mee, dat deze uitsluitend tijdens de spreekuren wordt afgeluisterd. U kunt het Wisp ook per e-mail bereiken: info.wisp.woldwijck@gmail.com. Ook hier geldt: de mail wordt gelezen tijdens de spreekuren.