Burgemeester bezoekt Woldwijck

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn bezocht op 17 juni onze wijk. Hij werd vergezeld door gebiedsregisseur Dieuwke Visser en wethouder Peter Verschuren. Samen met vertegenwoordigers uit het wijkplatform en diverse werkgroepen en commissies genoot iedereen van een heerlijk diner in het Woldwijckcentrum. Het eten was klaargemaakt door koks van De eetkamer van het Woldwijckcentrum. Voor aanvang van de maaltijd werd de burgemeester toegesproken en welkom geheten.

Na de voortreffelijke maaltijd stond een Jan Plezier met twee paarden ervoor van manege Nieboer gereed voor een rondrit door de wijk. Tijdens de rondrit werd de burgemeester geattendeerd op zaken, die al gerealiseerd zijn, maar ook op wensen die nog op tafel liggen en de nodige aandacht verdienen in de nabije toekomst. Een deel van de rondrit werd de Jan Plezier vergezeld door mee huppelende kinderen op stokpaardjes. Aan het eind van de rondrit werden de burgemeester en zijn metgezellen uitgenodigd om aan de Zuiderkroon uit te stappen en met enkele vrijwilligers het bos in te gaan. Daar werden ze verrast door spoken van de kindervakantiespelweek.

Het bezoek werd afgesloten in het Woldwijckcentrum, waar koffie en thee werd gedronken. In de zaal waren enkele tientallen a4 tjes opgehangen met foto’s over de wijk. Van deze fototentoonstelling waren boekjes gemaakt, die aan burgemeester Adriaan Hoogendoorn, Peter Verschuren en Dieuwke visser als aandenken en naslagwerk werden meegegeven. De burgemeester bedankte Woldwijck voor de gastvrijheid en prima organisatie.