Onze klok is er weer

Jarenlang was de klok op de hoek Noorderkroon/Andromeda een vanzelfsprekendheid. Hij was er gewoon altijd. Als je even weg was geweest en je ging huiswaarts, was het zien van onze klok altijd een soort van welkom thuis. Ook een klok is onderhevig aan slijtage en invloeden van regen en wind. Een hele poos al was de klok kapot en verdween uiteindelijk van z’n sokkel. Na wat onderzoek bleek, dat onze klok in de werkplaats was gestald van woningstichting Het Groninger Huis. Uiteindelijk heeft een van de medewerkers de klok gerepareerd en teruggeplaatst. Nu tikt onze klok als vanouds de seconden en minuten weer weg te midden van door vrijwilligers nieuw geplante geraniums. De medewerker en zijn collega’s zijn door Woldwijck beloond met een heerlijke slagroomtaart.Foto klok op de hoek Noorderkroon/Andromeda