Digitaal prikbord Padlet

In deze tijden dat mensen zoveel mogelijk thuis moeten blijven, zijn we toch zoveel mogelijk op zoek naar manieren om verbindingen te leggen en mensen op een leuke manier met elkaar in contact te brengen. Vandaar dit digitaal prikbord waar u hier uw vragen, tips, ideeën, foto of filmpje, acties en andere leuke dingen in en voor de wijk kunt plaatsen. Mensen een hart onder de riem steken of uw wensen voor de wijk mogen ook geplaatst worden. Wat gaat er goed in de wijk en wat kan beter. We houden het hier wel gezellig en hebben respect voor elkaar.

Deel deze link zoveel mogelijk met uw buren en buurtbewoners zodat we een prikbord hebben waar iedereen iets op kwijt kan en van alles kan vinden.

Je hebt geen account nodig, iedereen kan er iets op plaatsen!

https://padlet.com/wvos/rpwdf9wok99h27uc