Vrijwillige chauffeurs gezocht

Chauffeurs Buurthuiskamer ZINN locatie De Burcht

ZINN biedt in Groningen, Haren en Hoogezand dagbesteding aan in de Buurthuiskamers. Bezoekers hebben door leeftijd, ziekte of beperking regelmaat en structuur nodig om de dag vorm te geven.

Het vrijwilligerswerk

We zijn op zoek naar vrijwillige chauffeurs/bijrijders die met geduld, humor en verantwoordelijkheidsgevoel de bezoekers thuis op halen en naar de Buurthuiskamer van ZINN locatie De Burcht brengen. De Buurthuiskamer is van maandag t/m vrijdag geopend. U volgt een verplichte ANWB training en een rolstoeltraining.

ZINN

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. De bijna 600 vrijwilligers zijn niet weg te denken bij ZINN. Zij zijn een onmisbare aanvulling in het vergroten van welzijn van onze cliënten.

Waarom ZINN

Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing via scholing, speciaal voor vrijwilligers. Wij hanteren diverse onkostenvergoedingen en zorgen dat u verzekerd bent.

Contactgegevens vrijwilligerscoördinator

Annemiek Ekamper 06-51220675 / a.ekamper@zinnzorg.nl