Open inloopochtend op jenaplanschool ’t Vlot in Hoogezand

Geïnteresseerde ouders, uit Hoogezand en omgeving, zijn van harte welkom om jenaplanschool ‘t Vlot in Hoogezand te bezoeken. Op dinsdag 24 mei organiseren we een inloopochtend voor belangstellende ouders. ‘s Morgens van 9.00 tot 11.00 uur verzorgen kinderen rondleidingen door de school en zijn directie en stamgroepleiders aanwezig om ouders te informeren over het jenaplanonderwijs op ‘t Vlot. Door de nieuwbouw-uitbreiding met drie gloednieuwe lokalen is er weer ruimte voor nieuwe Vlotters in alle groepen. Jenaplanschool ‘t Vlot in Hoogezand is een basisschool, die de afgelopen jaren fors is gegroeid. Het jenaplanonderwijs, waarin het samenwerken met anderen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling centraal staat, mag zich in een groeiende belangstelling verheugen. De school is in korte tijd van 85 naar bijna 140 kinderen gegroeid. Desondanks wordt de school door ouders en kinderen nog steeds als kleinschalig, veilig en gezellig ervaren. Kinderen van verschillende leeftijden werken, spelen en vieren samen, leren van en dragen zorg voor elkaar. Ons motto is niet voor niks: “Hier groeit de toekomst”. Groeien is zoveel meer dan groter worden…groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan. Groeien doen we op ’t Vlot nooit alleen….groeien doen we samen. Meer informatie over deze inloopdag is te vinden op de website van de school:

foto leerlingen 't vlot
foto leerlingen ’t vlot