Koor de Woldvinken

Ingezonden namens de Woldvinken door Geke Dijkstra

Sinds december 2022 is het zangkoor de Woldvinken verhuisd van het Woldwijckcentrum naar het Kropshuus in Kropswolde. Ook daar zingen we iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. We hebben een heel mooi, uitgebreid repertoire en uiteraard veel plezier met elkaar.

We hebben kort geleden een optreden gehad bij Het Vooranker in Hoogezand en in de Westerholm in Haren. Dit werd met veel enthousiasme ontvangen. Op 9 maart hebben we bij St Jozef opgetreden in Sappemeer. Op dit moment bestaat het koor uit 18 personen, waarvan 3 mannen (en die doen het goed hoor!). We zingen meerstemmig, dankzij onze dirigent, die ons dat allemaal leert.

Blijkt dit iets voor jou te zijn, dan ben je bij dezen van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken en luisteren, en misschien ff meezingen in het Kropshuus, Woldweg 114 in Kropswolde. Wie weet, wilt u dan ook lid worden van deze gezellige, zingende groep.

Voor meer informatie kunt u bellen met Geke Dijkstra, tel. 0640083650. Of kijk op onze website www.dewoldvinken.jouwweb.nl. Ons koor is ook lid van het Meedoenfonds Midden-Groningen.

Vriendelijke Groeten van het bestuur van de Woldvinken.