Dans’n als vrouger!

Allereerst zullen wij ons even voorstellen. Wij zijn 5 studenten van de Hanzehogeschool Groningen en volgen op dit moment de minor Eventmanagement. U raadt het al… wij mogen een eigen evenement organiseren!

Omdat Dansschool Heuving en Dansschool van der Vlag helaas de laatste jaren hun deuren hebben gesloten in Hoogezand, lijkt het ons ontzettend leuk om zo’n (stijl)dansavond als toen weer een nieuw leven te geven. Daarom organiseren wij op vrijdagavond 2 juni van 20:00-00:00 uur in Hotel Faber het evenement “Dans’n als vrouger”.

Dans als vanouds de quickstep, de cha cha cha of de andere dansen. Oud dansleraar Peter Wolffers van Dansschool Heuving zal de avond leiden.

In de ticketprijs zit een welkomstdrankje, heerlijk bittergarnituur, een prijsuitreiking met kans op mooie prijzen, herkenbare muziek en een super gezellige dansavond!

Alle winst dat wordt gemaakt gaat naar het goede doel EducAIDed. Voor meer informatie en opgave verwijzen wij u graag naar onze website: www.dansenalsvroeger.nl

Komt u ook?

Namens team Dans’n als vrouger