Gratis hulp bij isoleren en energie besparen in Woldwijck

Van maandag 17 tot en met woensdag 19 juni zijn de Klusbussers, CV-dokters en Energie- & Bespaarcoaches van Jouwbespaarcoach aanwezig in Woldwijck. Namens de gemeente Midden-Groningen helpen ze gratis met kleine energieklussen, het zuiniger instellen van cv-ketels en het aanvragen van subsidies en offertes voor bijvoorbeeld isolatie. Voor kleine energieklussen kunnen inwoners terecht bij De Klusbus, die helpt met het bevestigen van tochtstrips, radiatorfolie en het dichten van kieren. Het materiaal en het werk dat de Klusbussers doen is gratis. De CV-dokter berekent, eveneens kosteloos, hoeveel warmte jouw huis nodig heeft en stelt de juiste temperatuur in. Daarnaast kan de CV-dokter de cv-installatie waterzijdig inregelen, wat tot een besparing van wel 10% op de energierekening kan leiden.

Hulp bij isoleren en subsidies.

Het isoleren van vloeren, daken, muren of het vervangen van glas leidt tot de grootste maandelijkse besparingen. Hoewel hier kosten aan verbonden zijn, zijn er momenteel diverse subsidies beschikbaar die dit aantrekkelijk maken. Het kan soms veel werk zijn om uit te zoeken aan welke voorwaarden je moet voldoen, en welke subsidies er voor jouw specifieke situatie beschikbaar zijn. De Bespaarcoaches helpen daarmee. “We begeleiden mensen gedurende het hele isolatietraject, van het aanvragen van subsidies tot het verkrijgen van offertes bij installatiebedrijven. Ook met beperkte financiële middelen zijn er mogelijkheden. Een goed geïsoleerde woning resulteert direct in besparingen op de energierekening,” vertelt Tanne van Jouwbespaarcoach.

Je herkent de medewerkers van Jouwbespaarcoach aan hun witte hesjes. Ze lopen door de wijk om bij inwoners aan te bellen, maar staan ook bij de Jumbo op de parkeerplaats. Dus kom vooral langs en stel al je vragen, of maak gelijk een afspraak. Alle hulp is gratis. Je zit nergens aan vast.

Meer informatie of een afspraak maken?

Op Jouwbespaarcoach.com vindt u meer informatie over de gratis diensten die wij aanbieden. Mail gerust als u meer wilt weten over de mogelijkheden en subsidies die er zijn: info@jouwbespaarcoach.com. Bellen kan ook: 06 – 27 42 32 75 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00).

jouwbespaarcoach