De Woldewieker 10 jaar

Tijdens de redactievergadering in november werden we aangenaam verrast. We kregen bezoek van rob Hermans,onze wijkmanager, en wethouder Roelof Stäbler. zij kwamen ons feliciteren met het 10-jarig bestaan van De Woldewieker.

In bakkerij Hermans hadden ze voor ons een heerlijke appeltaart gebakken, die we ons natuurlijk goed lieten smaken. Aan het eind van de avond werden we eveneens getrakteerd door het wijkcentrum. Er verscheen een schaal met heerlijke gefrituurde hapjes op tafel. Het deed de redactieleden goed, dat er op deze wijze aandacht werd besteed aan tien jaar De Woldewieker.

De redactie bestaat momenteel uit Bert Bosgraaf, Jubert Perdon, Vera Bakker, Henk Schoonhoven en Harrie de Keijser. Blijft u vooral reageren en uw bijdragen inzenden. Dat stimuleert ons om ook de tweede decennium vol te maken met elke kwartaal een nieuwe Woldewieker.