Zomerspektakel

Op 27 augustus werd tegelijk met de interculturele markt het zomerspektakel gehouden. Net als de vorige keer op het voetbalveld achter het voormalig Groene Kruisgebouw. Door de prima voorbereiding van een vaste groepje vrijwilligers  was het aanbod voor de kinderen weer grandioos. Een buikschuifbaan met groene zeep, een hindernisbaan, een balspel en een ranjakoe. Topper was echter een klimwand van zo’n tien meter hoog. Een instructeur gaf begeleiding in het veilig beklimmen van deze wand. Veel kinderen genoten van een geweldige middag.

Interculturele markt

De markt werd dit jaar door iets minder mensen bezocht dan voorgaande jaren. De sfeer was echter opperbest. Muziek, dans en lekkernijen uit een aantal verschillende culturen waren de onderdelen van deze interculturele markt.