Gezond en puur koken voor iedereen in het Woldwijckcentrum

Wilt u leren hoe u zelf gezonder kunt eten? Minder suiker, gezonde vetten en minder kleur- en smaakstoffen, het helpt écht om u beter te voelen! Kom naar de workshop en leer anders eten. Leer hoe u eenvoudig gezonder ontbijt, snacks en lunch kunt maken. U krijgt voorlichting over gezonde voedingsmiddelen maar we gaan ook recepten bereiden en proeven. De bijeenkom/sten zijn op woensdagochtend 14, 28 mei en 11 en 25 juni van 09.00 tot 11.30 uur. De workshops worden gegeven door voedingsdeskundige Marga Weinans en Annousch Eekman van Preventpro- voedingsadvies op maat, www.preventpro.nl. Om de kosten hoeft u het niet te laten. U betaalt alleen voor de ingrediënten die er gebruikt worden (max. € 2,50) en hiervoor heeft u dus een lekker en gezond ontbijt, snack of lunch. Er kunnen max. 10 deelnemers per keer meedoen dus tijdig aanmelden aanbevolen. Aanmelden kan via het Woldwijckcentrum, e-mail: info@woldwijckcentrum.nl of telefonisch 0598-323574.