Beste bewoner van Woldwijck

Het Platform Woldwijck en het Wijk Informatie en Service Punt (WISP) willen informatie van u als bewoner van de wijk ophalen, over de wijk. Deze informatie gebruiken wij om te kijken met welke organisaties bewoners bekend zijn, wat is nog niet bekend, wat wil men toegevoegd zien en waar moet aan gewerkt worden in de wijk om te zorgen dat alle bewoners zich op hun gemak voelen en prettig wonen in de wijk. Deze informatie halen we op via kaarten die ingevuld kunnen worden op markten in de wijk en via een digitale enquête. Ons verzoek is om deze enquête in te vullen, dit kost ongeveer 5 minuten van uw tijd. Ik hoop dat wij veel bruikbare informatie krijgen uit de wijk waar wij mee aan de slag kunnen gaan. De uitkomst van alle informatie die wij opgehaald hebben wordt op de bewonersavond van het Platform gepresenteerd. Datum van deze bewonersavond en nadere informatie hierover volgt in de volgende editie van de wijkkrant en op de website van het Platform.

Let op, alleen voor bewoners van Woldwijck!

Klik hier voor de link van de digitale enquête. http://goo.gl/forms/GWjYdFEYc3BfN2Tz1 Mocht u geen mogelijkheid hebben of u vindt het lastig om de enquête in te vullen kunt u bij het WISP terecht tijdens de spreekuren op maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur en woensdagmorgen van 9.00 tot 11.30 uur. Vanaf 6 september hebben we ook elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur spreekuur en kunt u dan ook bij ons terecht. Ook voor vragen over de enquête of andere onderwerpen kunt u bij het WISP terecht. De Wispers helpen u graag!! Samen voor een goede wijk, dat is de kracht van Woldwijck!! Alvast bedankt!!