Spooktochtteam timmert aan de weg

Begin dit jaar werd het spooktochtteam Woldwijck gevraagd of ze met Halloween iets konden organiseren in De Hooge Meeren. Die uitdaging wilde het team graag aangaan. In no time was iedereen al bezig met de meest waanzinnige ideeën. Van een leeg winkelpand een spookhuis maken, griezels en geesten door het centrum laten lopen! Na een lange, intensieve voorbereiding viel alles in de beide laatste weekenden van oktober op z’n plek. Vier dagen een compleet ingericht spookhuis met 12 engerds binnen, die de mensen af en toe de stuipen op hun lijf joegen. In het winkelcentrum zelf bevonden zich ook nog eens 8 iets minder enge spoken. Bezoekers moesten soms even over de drempel getrokken worden. Waren ze eenmaal binnen, dan was het griezelen en genieten. De spoken in het winkelcentrum lieten zich ook niet onbetuigd. Zij gingen met het winkelend publiek op de foto. Het was een enorm succes! Voor alle partijen was er tevredenheid, respect en veel complimenten. De Kindervakantie Besteding H-S heeft behoorlijk aan de weg getimmerd! Begin november was een deel van het spookteam aanwezig in het Woldwijckcentrum bij de spookjesdisco van de Kabouters. Het Woldwijckcentrum werd hiervoor omgetoverd in een gezellige ruimte met veel pompoenen, spookjes en wat verder bij Halloween hoort. Wel allemaal op een lieve manier. De meeste kabouters kwamen verkleef. Ze huppelden rond en dansten. De zaterdag daarna was het eng, griezelig en donker in het wijkcentrum. Halloweendisco voor kinderen vanaf groep 4 t/m 15 jaar. Toen de jongere leden van het team, vreemd uitgedost en behoorlijk voorzien van make-up, binnenkwamen, wist de jeugd eerst niet wat ze overkwam. Was dit echt of ??… Helemaal geweldig werd het op het moment dat het spookteam begon te dansen. Hun eerste moves waren een aantal stappen voorwaarts, waarop als reactie alle jongeren naar de achterkant van de zaal stoven. De aanstekelijke muziek, de acts van onze dansers en de geweldige sfeer zorgden ervoor dat werkelijk iedereen aan het dansen was. Aan het eind van de avond waren veel ouders aan het filmen. De organisatie zou het op prijs stellen, wanneer ouders de filmpjes en foto’s zouden willen delen. U kunt hiervoor contact opnemen met ginakok@home.nl . De maandelijkse disco’s voor de grotere kinderen zijn net gestopt wegens te weinig belangstelling. De Halloweendisco was echter juist een enorm succes. Daarom is bij het Discoteam het idee ontstaan om elk kwartaal een themadisco te houden voor de grotere kinderen. De eerste themadisco is al in voorbereiding. Het thema “GLITTER EN GALA” is op: Vrijdag 12 januari 2018 voor de kabouters en op Zaterdag 13 januari voor de kinderen vanaf groep 4 t/m 15 jaar.