DE KIJK OP WOLDWIJCK TOP 50

Wat zijn volgens jou de belangrijkste vraagstukken/problemen die in onze wijk moeten worden opgelost om het samenleven in Woldwijck leefbaar en levendig te houden?
Stichting Platform Woldwijck start in juni met de wijkaanpak ‘de kijk op Woldwijck’. Om te ontdekken welke vraagstukken/problemen bewoners willen oplossen, voor een goede toekomst van onze wijk. Onze wijk bestaat inmiddels al 50 jaar. Een mooie aangelegenheid om nu met elkaar de toekomst van onze wijk vorm te geven.
Dat gaan we samen doen met De Buurtontdekkers, herkenbaar aan hun baarden (zie foto).

Om erachter te komen welke vraagstukken/problemen in de wijk jij belangrijk vindt, hebben De Buurtontdekkers een korte enquête online gezet. Scan de QR code en vul jouw vraagstukken voor de wijk in. Werkt de QR code niet, gebruik dan deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/woldwijck
Na het invullen van de enquête nemen De Buurtontdekkers contact met jou op.

De Buurtontdekkers gebruiken muziek als vorm, om de vraagstukken in de wijk te ontdekken. Zo organiseren zij huiskamerconcerten en werken zij op basis van de vraagstukken naar een top-50 toe. Daarbij kunnen zij de hulp gebruiken van alle muzikanten uit de wijk. Dus ben jij muzikant en wil jij meedoen? Vul dan ook de enquête even in. Op 30 september tijdens het Zomerfestival organiseren we dan de WOLDWIJCK BIGBAND met alle muzikanten die zich hebben opgegeven.

DENK EN DOE MEE AAN DE KIJK OP WOLDWIJCK – TOP 50!!