De Burcht is weer zichzelf

Twee jaar duurde de renovatie van de gevel van ZINN locatie De Burcht in Hoogezand.  De werkzaamheden leverden ongemak en geluidsoverlast op voor bewoners, familie en medewerkers. Renovatie was nodig, nadat bleek dat delen van de gemetselde bekleding van het gebouw niet stabiel waren.foto van de festiviteiten
Nu de steigers en winddoeken zijn weggehaald en de aangename rust is teruggekeerd, vond ZINN het tijd voor een feestje om iedereen te bedanken voor het begrip en geduld. Op 4 juli werd ‘de laatste steen’ van de gevel gelegd door één van de bewoners, de heer Van der Tuuk (103). ‘s Middags stonden er kramen met lekkere hapjes, cadeautjes en er waren een prijsvraag en livemuziek. ‘s Avonds trad Wia Buze op waarmee een definitieve streep werd gezet onder een ongemakkelijke periode.metselen van de laatste steen
ZINN locatie De Burcht is nu weer helemaal zichzelf. Een sfeervol gebouw om in te wonen, met alle zorg dichtbij.