Onthulling kunstwerk Jenaplanschool ’t Vlot

Bij de opening de nieuwe huisvesting van Jenaplanschool ’t Vlot in het Kindcentrum Woldwijck bood het ouderbestuur van de Vereniging Jenaplanonderwijs Noord de kinderen een nog te maken kunstwerk voor de nieuwe school aan.

Het heeft even geduurd, maar dinsdag 26 februari om 8.15 uur zal het schoolkunstwerk feestelijk onthuld worden. Het unieke kunstwerk bestaat uit meer dan 130 zeefiguren, ontworpen, vormgegeven en uitgevoerd door de 130 Vlotters, onder de bezielende en creatieve leiding van beeldend kunstenaar Stefan de Keijser.

Twee weken is er door kinderen uit alle groepen geschilderd en gezaagd. In de voorjaarsvakantie heeft het bijzondere kunstwerk een plek gekregen in de school. Behalve de kunstenaar en organisator juf Ingela heeft nog niemand het eindresultaat gezien. Dat kan dus vanaf komende dinsdag om 8.15 uur in volle glorie. Iedereen is van harte uitgenodigd bij deze feestelijke gelegenheid. Belangstellenden die het kunstwerk en de school op een ander moment willen komen bekijken, zijn van harte welkom tijdens de gezamenlijke inloopochtend van de gebruikers van het Kindcentrum Woldwijck op donderdag 14 maart om 9.00 uur. Meer informatie op de website van ’t Vlot: www.jenaplanschool.nl/vlot