Samen wandelen van start

Op de bewonersavond in februari van dit jaar kwam naar voren dat er behoefte is bij een aantal mensen om met elkaar te gaan wandelen. Op 13 mei was het zover. Vijftien mensen gingen op stap. Om 10 uur vertrok de groep vanaf het Gezondheidscentrum aan de Wega richting het Gorechtpark. Door het park naar Kropswolde en vervolgens via het fietspad naar Woldwijck-west op weg naar een welverdiend bakje koffie in Het Woldwijckcentrum. Leuk is, dat naast de begeleiding van een wandelcoach van het Huis voor de Sport, ook vertegenwoordigers van de huisartsenpraktijk en Sake Brouwer van Fysiotherapie Hoogezand als vrijwilliger meewandelden. De groep heeft zeer enthousiast gereageerd en hoopt op nog meer ‘meelopers’. De groep start elke maandag om 10 uur vanaf het Gezondheidscentrum aan de Wega.  Voor hen die overdag werken is op donderdagavond 23 mei ook een avondgroep gestart! Er wordt gelopen om 19.00 uur met als vertrekpunt het Woldwijckcentrum. En ook hier weer koffie na afloop. Zin om mee te lopen? Sluit u aan bij één van deze groepen. Deelname is gratis.